Serveis del Coworking

Coworking

El Coworking d'Es Mercadal és un espai on treballar, fet a mida. Aquí trobaràs una comunitat de professionals creatius amb els quals poder treballar aprendre i compartir. Molt ben situat al centre des Mercadal; amb molta llum natural i totes les necessitats tècniques i ofimàtiques cobertes.

Sales de reunió

Tindràs sales de reunió i visites, de diverses mides, amb els millors sistemes de presentació per aconseguir una òptima relació amb els teus clients i proveïdors.

Sales d' esdeveniments

Podràs utilitzar una sala de formació i reunió, on podràs fer les teus esdeveniments, presentacions dels teus productes i serveis, cursos de formació o fins i tot alguna conferència per altres coworkers o gent a la qual vulguis explicar els teus serveis.

Serveis incluits:

- Accés a Internet gratuït a 30 Megues
- Mobiliari i equipament bàsic d'oficina.
- Manteniment i neteja de les instal·lacions.
- Subministrament de llum, aigua i climatització.
- Bústia per correu postal.

Serveis opcionals:

- Fotocòpies i impressions.
- Placa a la façana amb el logotip de l'empresa.
- Accés a sala de reunions annexa.
- Accés a l'Office, totalment equipada, amb nevera, microones, cafetera, etc.
- Accés a la biblioteca municipal, situada a la planta baixa del mateix edifici.

Comunitat

T'estem esperant !!
Junts, compartint el dia a dia, es generen sinergies i comunitat. Promovem la col·laboració dels diferents projectes que conviuen en el coworking.

Que oferim

coworking sorgeix de la idea d'oferir als nous emprenedors i freelance un nou espai professional.

 • Col·laboració

  Fomentem sinergies entre coworkers. Sabem que el més important és el networking i al Coworking ho fomentem en tot moment.

 • Comoditat

  Totes les nostres instal·lacions compten amb un sistema d'aire condicionat inverter per zona, i calefacció per comoditat de tots els nostres clients.

 • Flexibilitat

  Flexibilitat i adaptació és una de les nostres principals premisses. Pel que, qualsevol suggeriment o necessitat l'estudiem i l' intentem realitzar.

 • Servei d' impressora

  Disposem de l'última tecnologia per a impressió i fotocòpies en tots els formats a preus molt reduïts. També escanejat gratuït per usuari.