Blog

Benvingut al municipi d'Es Mercadal

A Es Mercadal gaudiràs d'un clima ideal per poder treballar o estudiar tot l'any i fàcilment t'integraràs en el dinamisme dels veïns. Menorca i concretament el municipi des Mercadal és un lloc ideal per viure i treballar.

El nostre poble esta dotat d'uns equipaments públics magnífics, que posem a la vostra disposició per a l'organització d'esdeveniments com ara congressos, fires, reunions, presentacions a clients, etc. A més hi ha una gran oferta de restauració a bons preus.
Haver passat un temps entre nosaltres és una cosa que no s'oblida, i tant a Es Mercadal com a Fornells ia les vuit Zones Turístiques del municipi, trobaràs allotjament ja sigui hotel, hotel apartament, com en tot tipus d'habitatge per a tu i la teva família.

Si vens acompanyat de la teva família, tindràs solucionada l'educació dels teus fills ja que tenim unes instal·lacions educatives immillorables: escola d'educació infantil, primària, escola de música, escola d'adults. També instal·lacions culturals: teatre, biblioteca; i instal·lacions esportives: poliesportius, piscina, tennis, pàdel, vela, etc.

Més

Centre de Convencions (CCM)

El centre de reunions i convencions (CCM) és el complement ideal de la Sala Multifuncional des Mercadal.
Es tracta d'un edifici modern, que compta amb els equipaments necessaris perquè sigui el lloc ideal per a reunions, trobades sectorials, congressos i convencions. Ofereix també la possibilitat d'espais ajustables i adaptables a diferents grups.

Més

Recinte firal

El recinte firal es troba ubicat a les antigues casernes d'artilleria des Mercadal.
A dia d'avui, aquestes instal·lacions compten amb un merescut prestigi, a més de constituir part del centre d'activitats firals de l'illa, guanyant-se així el reconeixement de tota la societat menorquina.

Més

Sala Multifuncional

A més de la gran polivalència del Recinte Firal, es Mercadal disposa d'un espai excepcional per a l'activitat cultural, la Sala Multifuncional.

Les més de 250 places, la mobilitat de les grades, les possibilitats d'un recinte adaptable a diferents esdeveniments, fan que una sala polivalent com és aquesta atregui gran nombre d'espectacles, en més de posar a disposició d'entitats i col·lectius un espai per a jornades, conferències, congressos, etc.

Més

Video Promocional

Coworking és la nova forma de treballar, perfecta per a emprenedors, professionals independents, petits autònoms, freelance, etc. Et permet tenir la teva pròpia oficina sense necessitat de cap inversió inicial.

Més